Klubnyheder

Stærk duo skal stå i spidsen for FIF/Ydun U17 og U19 piger

4. maj 2023, 16.50 / 4. maj 2023, 16.54

Når sæsonen 2023/24 lige om lidt går i gang, bliver det med en velkendt duo i spidsen for FIF/Yduns U17 og U19 piger. 

Klubberne er nemlig glade for at kunne præsentere, at Maybrit Nielsen og Linda Willemoes har sagt ja til at stå med det overordnede ansvar for begge årgange, for at fremme samspillet og den fælles røde tråd hele vejen fra U17 og op mod København Håndbold. 


Maybrit og Linda har fulgt årgang 2004 i FIF siden U15, og har derfor et indgående kendskab til den kommende U19 årgang, som de også har trænet i år. Nyt bliver det dog, at de to også skal have ansvaret for U17 pigerne, hvor der venter en spændende opgave i at forene de U15 spillere, der rykker op fra henholdsvis FIF og Ydun. 

Finn Garben kommer til at blive ansvarlig for U19 pigernes 2. hold. Finn er en enormt rutineret pigetræner, der i år også har trænet på seniorsiden i FIF. Vi er derfor rigtig glade for, at Finn har sagt ja til at tage en tørn i ungdommen, og tage sig godt af de spillere, der skal spille på hold 2. På hold 3 følge Jette Østergaard og Niclas Lindholdt den gruppe af 04-piger op, som sidste sæson udgjorde U17 pige 3, og sikrer dermed, at der er et tilbud for alle U19 piger på Frederiksberg. 

På U17 piger er vi rigtig glade for, at vi kan sige velkommen tilbage til Sebastian Hansen, der tidligere har træner netop U17 piger i FIF, men den seneste sæson været i TMS Ringsted. Sebastian er en dygtig træner og en utroligt vellidt fyr i Frederiksberg Hallerne, og vi glæder os derfor rigtig meget til, at han igen skal have sin gang på Frederiksberg. 

Målet for FIF/Yduns pigeafdeling er at sikre et håndboldtilbud til alle på Frederiksberg og for både eliten og bredden. Det afspejler sig også i trænersammensætningen, hvor vi med de forskellige personlige kompetencer har sikret os, at vi igen i år har et tilbud, der passer den enkelte spiller.