FIF - Om klubben

FIFS KONTOR I FREDERIKSBERGHALLEN

Vores kontor på gangen i Frederiksberghallen er nerven i FIF Håndbold. Her kan du næsten altid møde nogle ledere, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.


FREDERIKSBERG HALLERNE

Omdrejningspunktet for FIF Håndbold er Frederiksberg Hallerne på Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg. Her træner vi og spiller vores hjemmekampe.


Der er Cigarkassen Frederiksberg Hal 1 –  Opvisningshallen Frederiksberghal 4 – og Annekshallen Frederiksberg Hal 2.


Der er også nogle hold, der træner og spiller i Tre Falke Hallen samt enkelte  hold, der træner på Johanneskolen.


KONTINGENT

Kontingent opkræves via Holdsport og betales forud. Første gang opkræves et indmeldelsesgebyr og en gang om året et medlemsgebyr.


INDMELDELSE

Når du ønsker at blive medlem af FIF Håndbold kan du blive det her på hjemmesiden. Under fanen Holdoversigt finder du det hold du vil tilmeldes.

For børn og unge under 18 år, skal forældre stå for indmeldelsen.

Har du spillet i en anden klub, anmoder FIF om at få spilleren overflyttet. Det sker elektronisk.


UDMELDELSE

Hvis du ønsker at udmelde dig skal det ske skriftligt. Enten på mail til [email protected] eller online under fanen medlemskab.


STÆVNER

En stor del af det at spille håndbold er de mange fælles oplevelser man får ved at være afsted med sit hold og sin klub på ture og til stævner. Alle hold kan komme til stævner i løbet af sæsonen. Deltagelse i disse stævner finansieres ved egenbetaling.


FIFs ungdomshold deltager typisk i Albertslund Cup i starten af juni, Lundaspelen i Sverige mellem jul og nytår og i et fælles stævne i påsken. Det er nogle af årets absolutte højdepunkter. Dertil kommer der også andre stævner og ture i de enkelte afdelinger.


SPILLETØJ OG KLUBTØJ

I vores web-shop hos Sportyfied kan man købe en FIF træningsdragt med logo og navn på – samt meget andet. Find et godt tilbud her.


BOLD

Det forventes, at alle spillere fra U-9 og opefter har deres egen håndbold med til træning. Det er dog muligt at låne af klubben i starten.


Spørg endelig jeres træner, før I køber en bold. Så er I sikre på, at det er den rigtige størrelse.


KØRSEL TIL KAMPE

Kørsel til kampe for ungdomsholdene går så vidt muligt på skift mellem forældrene. Vi anbefaler, at man kører i færrest mulige biler til udekampene. Hvis man skal til Sverige og spille har FIF en erhvervsaftale med Øresundsbroen.


DOMMERBORD OG HOLDKORT

Når vi spiller på hjemmebane, er det vores ansvar at betjene dommerbordet. For ungdomsholdene går den opgave typisk på skift mellem forældrene på det enkelte hold. Trænere og holdledere har ansvar for at udfylde et elektroniske holdkort, ligesom det er trænerens ansvar, at kampresultatet bliver indrapporteret.


RESULTATER OG APP

Vi anbefaler, at du downloader app’en Håndbold. Den giver dig godt overblik over alle turneringer med FIF håndbold.

Du kan også altid hente et overblik over alle kampe med FIF-hold her.


OM AT VÆRE FORÆLDER I FIF HÅNDBOLD

Forældre spiller en god og aktiv rolle omkring FIF Håndbold. Derfor har vi udarbejdet en egentlig forældrepolitik. Den finder du her med en række gode råd.


BØRNEATTEST

Alle FIFs ungdomstrænere og ledere har en børneattest.


BESTYRELSEN

Hvis du har spørgsmål, eller der er noget du har brug for at tale med os om, kan du altid henvende dig til en fra bestyrelsen.