Klubnyheder

FIF HÅNDBOLD SØGER OM IGEN AT BLIVE KONTRAKTFORENING

19. januar 2023, 08.54

Bestyrelsen i FIF Håndbold har besluttet sig for igen at søge DHF om at få status som kontraktforening. Senest klubben havde muligheden for at lave kontrakter var i sæsonen 2011/2012


FIF Håndbolds herreafdeling har de seneste år været inde i en positiv udvikling fra ungdomsholdene og op mod seniorafdelingen. Det har blandt andet udmøntet sig i flotte resultater ved ungdoms-DM samt at herreholdet i år sikrede sig overlevelse i 1. division for første gang siden årtusindeskiftet.


Men mens dameholdet på FIFs licens, København Håndbold, kan skrive kontrakter med spillere, er det for nuværende ikke en mulighed for herreholdet i 1. division. Men på baggrund af både sportslige resultater og ambitioner, samt en økonomi der er i balance, har bestyrelsen i FIF besluttet sig for igen at søge DHF om status som kontraktforening frem mod sæsonen 2023/24. De seneste sæsoner har FIF hvert år sendt spillere videre enten til håndboldligaen og topklubber i 1. division, og et naturligt næste skridt for klubben er derfor også igen at kunne skrive kontrakter med spillere.


Bestyrelsen i FIF og styregruppen omkring herreholdet er dog i samme ombæring enormt fokuserede på fortsat at drive en ansvarlig håndboldforretning, der ikke giver underskud, og som fokuserer på FIFs værdier og ambitioner om at være “Størst & Bedst”. Det vil også afspejle sig i arbejdet omkring kontrakter fremadrettet, hvor forventningen det første år er at kunne tegne nogle få kontrakter.


For yderligere spørgsmål kontakt Jakob Vestergaard på +45 20 20 18 38.